MUČENJE

Pogledajte šokantnu zabranjenu snimku! Bolno skidanje kilograma UFC prvakinje

09.12.2017.
u 13:56

U pitanju su snimke koje su nastale tijekom Joanninog skidanja kilograma za borbu protiv Jessice Penne, koju je odradila u ljeto 2015. godine.

Na raznim web mjestima pojavila se snimka Joanne Jedrzejczyk s njenog skidanja kilograma za prvu obranu titule UFC prvakinje, koju je imala prije dvije i pol godine. I scene koje vidimo nam svjedoče o mučenju ljudskog tijela i psihe. 

U pitanju su snimke koje su nastale tijekom Joanninog skidanja kilograma za borbu protiv Jessice Penne, koju je odradila u ljeto 2015. godine. Bila je to vjerojatno njena najbolja i najubojitija borba u UFC karijeri, no prije nje je prošla put do pakla i nazad, uz kratki boravak u nekom od njegovih najgorih krugova, piše Fightsite. 

Na početku vidimo Joannu tijekom preznojavanja, a tim putem slušamo njeno samoohrabrivanje, odnosno pokušaj da svoje misli skrene s onoga kako se u tom trenutku osjeća. Iako je mirovala na podu, djeluje izrazito hiperaktivno, što je samo dokaz koliko se zapravo muči. Svoju muku nije uspjela sakriti na drugom snimku, gdje ju pratimo u kadi i gdje više nije niti pokušavala sama sebe ohrabriti, nego je pokušavala podići svoju granicu bola i izdržati sam završetak procesa.

Nije čudno da je ovaj video izašao na isti dan kada je Joanna objavila kako napušta dosadašnji tim nutricionista te kako je umalo umrla tijekom skidanja kilograma za borbu protiv Rose Namajunas. Naravno, ne možemo biti sigurni koliko u tome ima istina ili je u pitanju samo potraga za razlozima prvog poraza u MMA karijeri. No, ono što je sigurno je da je UFC prije dvije i pol godine zabranio da ovaj video vidi svjetlo dana. No, sada se on ipak pojavio i služi nam kao još jedan primjer toga koliko je skidanje kilograma opasan proces.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije