PRAVA EKSTAZA

Pogledajte urnebesnu reakciju komentatora kad je Milan srušio Rijeku na San Siru

29.09.2017.
u 18:30

Tiziano Crudeli poznat je po svojim euforičnim reakcijama.

Legendarni talijanski komentator Tiziano Crudeli ujedno i veliki navijač Milana poznat je po svojim euforičnim reakcijama kada njegov omiljeni klub postigne zgoditak, a novi trenutak za pamćenje gledateljima je priredio i tijekom jučerašnje utakmice Europske lige na San Siru.

Veselio se Crudeli pogocima Milana za 1:0 i 2:0, a onda mu je u završnici utakmice Rijeka s dva gola pokvarila raspoloženje. Kad je Elez s bijele točke pogodio za 2:2 riječi su jedva izlazile iz Taliijanovih usta.


A onda, u sudačkoj nadoknadi - potpuna ekstaza! Cutrone je zabio za pobjedu, a Crudeli je euforično uzvikivao prezime Milanova napadača.

Sličnu ekstazu Crudeli je doživio i prošle sezone kad je Mario Pašalić u 18. kolu talijanskog prvenstva donio pobjedu Milanu protiv Bologne (1:0). Hrvatski veznjak pogodio je u 89. minuti, a slavlje je bilo tim veće jer je Milan zbog isključenja igrao s dva igrača manje.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije