bez snimanja

Policajac završio na sudu jer je snimao Messijevu putovnicu

Messi
19.01.2016.
u 22:17

Policajac, identificiran kao J.M., je optužen zbog kršenja Messijeve privatnosti, a kaže kako je to sve napravio u šali i uz dopuštenje Messijeva tjelohranitelja

Policijski službenik u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima morao je na sud jer se snimio s putovnicom Barcelonine zvijezde Lionela Messija. Policajac je video objavio na društvenoj mreži Snapchat u prosincu, pišu arapski mediji. 

Mediji u UAE-u također navode da je opisu videa pisalo: "Hoću li zapaliti putovnicu ili ću je vratiti nazad". Policajac, identificiran kao J.M., je optužen zbog kršenja Messijeve privatnosti, a kaže kako je to sve napravio u šali i uz dopuštenje Messijeva tjelohranitelja.

Spomenimo da je Messi tada gostovao u Dubaiju kako bi primio nagradu za najboljeg igrača godine. Također, Messi je svjetski ambasador EXPO-a koji se održava 2020. godine u Dubaiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije