Turnir u Centru 2

Posebna pravila, posebno igralište, prijave u tijeku

16.05.2023.
u 10:53

Organizator TO Centar 2 poziva vas da se prijavite na street soccer (3 vs 3) turnir. Turnir će se održati u mostarskom kvartu Centar 2, na igralištu između “zelene” i “žute” zgrade, popularno “virus” igralište.

Sve one koji se odluče natjecati očekuje zanimljiv set pravila u igri na male golove.

U tijeku je izrada terena koji će bit instaliran neposredno pred turnir. Igralište za igru bit će ograđeno posebnim bankinama tako da nema auta i kornera te će lopta teže izlaziti s terena za igru. Utakmice će se zato igrati u dinamičnijem tempu. Takav stil igre sigurno će bit zanimljiv svima koji budu igrali, ali i onima koji samo kao gledatelji budu pratili ovaj turnir. 

Utakmice će trajati 2 puta po 5 minuta, a svaka momčad može imati po tri igrača na terenu i jednog u pričuvi. Kazneni udarci se izvode s gola na gol.


 
Prijave ekipa traju do 21. svibnja (nedjelja) do 21 sat kada će biti i izvlačenje parova u Shankly's Pub-u. Turnir će se održati u trajanju od 25. svibnja (petak) do 27. svibnja (nedjelja). Važno je naglasiti kako će broj ekipa biti ograničen. 

Turnir će se igrati u dva uzrasta. Pravo nastupa imaju juniori do 16 godina i seniori preko 16 godina. Sve dodatne informacije možete izvršiti na kontakt telefon; 063/434-213. Prijava po igraču iznosi simboličnih 1 KM.
 
"Vidimo se u Centru dva na turniru uz slogan #svinaigralištecentradva", poručuju organizatori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije