LOŠI REZULTATI

Potres u Hajduku: Smijenjen predsjednik Lukša Jakobušić!

08.04.2024.
u 12:16

Hajduk je zaredao četiri poraza zaredom te ostao bez naslova u Kupu i prvenstvu. Sve je kulminiralo sinoćnjim porazom od Rijeke na Rujevici

Nadzorni odbor Hajduka smijenio je predsjednika Lukšu Jakobušića. Ova je odluka došla nakon serije loših rezultata. Vršiteljica dužnosti predsjednice do kraja sezone bit će članica Uprave Marina Akrap.

Hajduk je zaredao četiri poraza zaredom te ostao bez naslova u Kupu i prvenstvu. Sve je kulminiralo sinoćnjim porazom od Rijeke na Rujevici.

Jakobušić je predsjednik Hajduka od studenoga 2020. godine, a imao je jako ambiciozne planove. Nažalost po navijače, i ove su sezone ostali bez toliko željenog naslova prvaka Hrvatske.

- Najveća je krivica moja, očekujem od svih nas koji smo tu da iznesemo ovo do kraja, i od Uprave i od igrača. Znamo već sada da će biti promjena na kraju sezone  - rekao je ovih dana Jakobušić nakon poraza od Dinama, no neće dočekati kraj sezone.

Inače, članovi Nadzornog odbora su Aljoša Pavelin, Goran Jujnović Lučić, Lukas Oliver Pavić, Dražen Zec i Roberto Bitunjac.

Za očekivati je da će biti još odlazaka iz Hajduka, a to se prvenstveno odnosi na trenera Mislava Karoglana i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije