SUDAR TITANA

Potvrđena borba koja će poprimiti obrise povijesnog UFC okršaja

SUDAR TITANA
21.10.2016.
u 12:45

Bivši UFC prvaci, Fabricio Werdum (21-6-1) i Cain Velasquez (14-2), ponovno će se susresti na UFC-u 207 koji nas očekuje 30. prosinca u T-Mobile Areni u Las Vegasu, izvještava američki ESPN.

Ovo je očekivani rasplet jer se još prije ozbiljno šuškalo da će njih dvoje ponovno u oktogon. Werdum i Velasquez tako će se priključili eventu koji će predvoditi Amanda Nunes i povratnica Ronda Rousey.

Epski dvoboji

Ovo će biti njihov drugi susret nakon onog kojeg smo gledali prošle godine na UFC-u 188. Tad je Brazilac zaključao giljotinu i u trećoj rundi preuzeo pojas od Velasqueza koji spada u red najboljih MMA boraca svih vremena.

Velasquez se želi pridružiti Coutureu

“Velasquez, dvostruki UFC prvak u ‘kraljevskoj’ teškoj kategoriji, želi se pridružiti slavnomRandyju Coutureu i uz njega postati jedini borac koji je UFC teškaški pojas osvajao tri puta”, piše ESPN.

Naglasimo i kako obojica u ovaj meč ulaze s pobjedom nad Travisom Browneom, Velasquez ga je svadao na UFC-u 200, dok je Werdum bio od istog protivnika uspješniji na UFC-u 203.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije