Gabela

Povodom plasmana u Premijer ligu sprema se velika fešta

03.06.2017.
u 09:00

-Ni sami mi, ni sam ja, nismo svjesni što smo napravili, vajka se Lujo Ilić, sportski direktor GOŠK-a, jedan od, mora se iskren biti, rijetkih koji su plasman u Premijer ligu smatrali mogućim, pa nastavlja:

-Napravili smo ogroman uspjeh, jer ovo više nije liga 16, u kojoj smo igrali dvije sezone, nego liga 12, gdje igraš s velikim klubovima iz velikih gradova, velikih sredina, a svi znaju kolika je Gabela. Ovo je nešto nevjerojatno, povijesni uspjeh. Nije ovo samo uspjeh za Gabelu, okolna mjesta i općinu Čapljina, nego i za Ljubuški, Čitluk, Metković... Mislim da će ljudi uživati u premijerligaškom nogometu. Ja prvi još nisam svjestan, što smo uradili, ne znam se ni veseliti..., u dahu raspoloženje i rezultat opisuje direktor Ilić. Uglavnom, proteklih nekoliko dana, sportski direktor Ilić, predsjednik kluba Damir Petković, tajnik Zdenko Dragović, direktor Andrija Jurković, pa Nikica Pehar, predsjednik Skupštine NK GOŠK..., bili su zasuti čestitarskim porukama, a potom su se bacili na organizaciju proslave kako reče sportski direktor Ilić “povijesnog uspjeha”.

-Sprema se velika fešta, pravo narodno veselje jer GOŠK je oduvijek bio narodni klub. Pozvani su ljudi, članovi, sponzori, prijatelji, navijači, svi što vole nogomet iz čapljinske i okolnih općina da nam se pridruže. Pozivamo sve na promociju nogometa, euforičan je Ilić te svjestan obećanja koncem prošle godine preminulom Peri Pavloviću, dugogodišnjem predsjedniku kluba, naglašava: “Teško mi je govoriti, ali sve ovo je za Peru Pavlovića!”.

Uglavnom, najbližim prijateljima i članovima uprave GOŠK-a laknulo je nakon što su kolo prije kraja osvojili prvo mjesto i naslov federalnog prvaka. Time su ispunili posljednju želju preminulog Pavlovića, koji je u skoro stogodišnjoj povijesti GOŠK-a posebno značajna osoba. Naime, Pavlovć se prvi ‘drznuo’ razmišljati o znatno višim ciljevima od ‘zonskog tavoranja’, a na kraju ta mu se želja i ostvarila.

Šaljivčine koje smo sreli kraj stadiona koji sada nosi ime “Perica – Pero Pavlović” dodaju da se obvezno dođe jer “bit će mesa orlu i gavranu”. U prijevodu – sprema se fešta nad feštama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije