Zrinjski

Povratak Kataneca je realna opcija za plemiće

Matija Katanec
11.12.2015.
u 07:00

Počelo se špekulirati i s igračima koji će pojačati prvu momčad plemića. Prvi pik plemića definitivno je Matija Katanec.

- Obavili smo već neke razgovore s njim i postoji obostrano zanimanje. To nam je obveza jer preko Matije smo ostvarili vrijedan transfer. Riječ je o vrijednom i kvalitetnom igraču i, prije svega, velikom profesionalcu, osobi koja se uklapa u ovaj klub.

Isto prema klubu osjeća Katanec koji je kod nas stekao afirmaciju, zato je logično da ponovno pregovaramo - kazao nam je klupski čelnik Danko Šulenta s kojim smo razlučili slučaj Tonija Jovića.

- Riječ je o igraču koji ima važeći ugovor s Borcem tako da nam on nije opcija - jasan je bio Šulenta.

U slučaju povratka Kataneca Zrinjski bi dobio dobru opciju u obrani. Riječ je o igraču koji može igrati na braniču, po potrebi i na boku.

Između redova se spominjao i povratak Filipa Arežine, ali se u mostarskom klubu nisu jasno izjasnili koliko je ta opcija realna. Spomenuti igrač je ove sezone igrao dobro u Rudaru, a Zrinjski je ranije napustio zbog navodnog sukoba s prijašnjim stručnim stožerom.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije