BUNI SE

Pozadina priče: Rakitić je nezadovoljan, misli da ga ne cijene

Reuters/Pixsell
04.09.2019.
u 18:23

Marca piše da je u svlačionici Barcelone puno nezadovoljnih igrača, a kao glavni "pobunjenik" je istaknut upravo naš reprezentativac.

Ivan Rakitić nije došao na okupljanje hrvatske reprezentacije jer, kako je to objasnio Zlatko Dalić, nije riješio svoju situaciju u Barceloni. 

O Raketi su mediji cijelo ljeto pisali da bi ga protivno njegovoj želji katalonski klub mogao prodati što se na kraju ipak nije dogodilo. No, sada se polako otkriva pozadina svega. Naime, španjolska Marca piše da je u svlačionici Barcelone puno nezadovoljnih igrača, a kao glavni "pobunjenik" je istaknut upravo hrvatski reprezentativac. 

Rakitić nije zadovoljan načinom na koji ga je Barcelona tretirala i što ga je uz novac nudila PSG-u kako bi dovela Neymara. Očito, španjolski gigant ne cijeni dovoljno vlastitog veznjaka.

"Hrvat je pogoršao situaciju u Barcelonu jer mu nije jasno što se dogodilo. U nekoliko je tjedana od stožernog postao zamjenjivi igrač. Ernesto Valverde nije ga stavio u početni sastav u prve tri utakmice Primere. Bivši igrač Seville ostat će na Camp Nou, ali oporavak neće biti lagan", navodi Marca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije