Trener GOŠK-a

“Požalio sam zbog dolaska”

11.05.2019.
u 11:32

- Vidjet ćemo još ova tri kola što će se događati, ali u svakom slučaju sigurno kako nisam zadovoljan. Da smo imali malo više sreće, prkosa, inata... Vidjeli ste utakmice Lige prvaka, kako igrači daju sve od sebe i na kraju daju pogotke u posljednjim sekundama. Bog ih nagradi. Možda da je desetak posto svaki igrač dao više, možda bi sve bilo drugačije, ostali bismo u ligi već sada, ne bismo pričali o sucima, našim i tuđim pogreškama - kazao je treenr Gabeljana Stanko Mršić.

Manje-više svima je poznata pozicija GOŠK-a na ljestvici Premijer nogometne lige BiH. Ta situcija nije bila nimalo dobra za momčad iz Gabele.

Neugodna situacija

Do kraja su još tri kola, treba ih odraditi, a susret sa Stankom Mršićem, slavonskim Imoćaninom, inače trenerom GOŠK-a iz Gabele, kojeg smo sreli na ulicama Čapljine, počeo je pitanjem o završnici – kako odraditi preostala tri kola, u bezizglednoj situaciji?

- Moram priznati kako je vrlo nezgodna situacija, vjerojatno ćemo do kraja sezone uzeti koji bod, međutim, isto tako neki smatraju da od toga nema neke koristi jer klubovi koji su ispred nas bježe nam po šest, sedam, osam, devet bodova, tako da će biti problematično. Igrači su svjesni da smo propustili jednu dobru poziciju. Solidno smo igrali, ali su nas nijanse dijelile od boljih rezultata. Pri tome moram reći da na jednoj od važnih utakmica, i to na domaćem terenu, nismo imali odgovarajući sudački tretman. U svemu što nas je snašlo i sami smo griješili, ali u svakom slučaju igrači su htjeli, trudili se, ali, nažalost, primamo puno golova, a malo dajemo i to nas je u ovih osam kola, koliko vodim momčad, koštalo. Nadam se da će ova tri kola biti uspješnija, igrači su opušteniji nego što su bili do sada, vjerujem da će dati sve od sebe. Bez obzira što na sljedeću utakmicu idemo bez tri - četiri igrača koja su ozlijeđena ili kartonirana očekujem dobru partiju te da se konačno s gostovanja vratimo neporaženi.

Posljednji optimisti, kažu, ima još nade, s obzirom na to da svi klubovi nisu dobili licenciju, što vi kažete, treba biti bar predzadnji?

- Trebalo bismo uzeti 6 - 7 bodova, sigurno da će to biti vrlo teško i ako dođe do toga. No, ja vjerujem kako se okoprilike već zna gdje će tko nastupati sljedeću sezonu i to je ono što na kraju zabrinjava. Imali smo dosta situacija u kojima smo morali puno bolje reagirati, nije nas htio gol, a pogotke smo primali vrlo lako, što nas je dovelo u situaciju u kojoj smo sada.

Vi ste došli na sve gotovo, ekipu koju niste ni selektirali, ni pripremali, jeste li požalili?

- Sad kad zbrojim i oduzmem, sigurno da sam požalio, s obzirom na to da nikada nisam bio u prilici ispasti s nekim klubom, evo dogodilo se to, ako se dogodilo. Vidjet ćemo još ova tri kola što će se događati, ali u svakom slučaju sigurno da nisam zadovoljan. Da smo imali malo više sreće, prkosa, inata... Vidjeli ste utakmice Lige prvaka, kako igrači daju sve od sebe i na kraju daju pogotke u posljednjim sekundama. Bog ih nagradi. Možda da je desetak posto svaki igrač dao više, možda bi sve bilo drugačije, ostali bismo u ligi već sada.

Težak posao

Uglavnom, Gabeljane danas očekuje težak posao utakmica protiv Zvijezde. Upravo im je Zvijezda jesenas narušila samopouzdanje kada je iz Gabele odnijela bod, je li to prilika za revanš teško je reći jer će GOŠK nastupiti vidno oslabljen bez trojice kartoniranih – Čolića, Ereiza i Đajića.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije