Nikola Dujaković

Poziv u reprezentaciju priznanje je i meni i klubu

22.03.2017.
u 10:00

Nikola Dujaković, nadareni vezni nogometaš Krupe, naknadno je dobio poziv u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine za utakmicu protiv izabrane vrste Lihtenštajna.

Veliko je to priznanje za mladog nogometaša, ali i za njegov klub Krupu, koji će tako imati dva reprezentativca jer je standardni član mlade vrste BiH Ajdin Redžić.

- Presretan sam zbog poziva u reprezentaciju, kako zbog sebe tako i zbog svog kluba i ovo je priznanje za sve što smo uradili u sezoni. Velika je čast uopće se naći među najboljim nogometašima, tako da je na meni nastaviti s dobrim i predanim radom te se tako pokušati nametnuti izborniku Vinku Marinoviću. Odlično poznajem njegov sustav rada jer smo surađivali u banjolučkom Borcu gdje me priključio prvoj momčadi. Svakako je velika stvar da se moje igre u Premijer ligi BiH prate i to mi je veliki motiv za budućnost, rekao je Dujaković. Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za Europsko prvenstvo počet će protiv Lihteštajna 28. ožujka.

- Poziv sam dobio naknadno, tako da nisam upoznat s protivnikom, to će nam sigurno stručni stožer predstaviti. Na papiru smo favoriti i sigurno da ne smije biti bilo kakvog opuštanja jer se to mora dokazati igrom na terenu. Cilj će svakako biti pobjeda, ističe veznjak Krupe.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije