bh. rukometaš

Prce nakon Eura: Kada se sve sabere nije bilo loše, ali žao nam je za nekim prilikama

Foto: radiosarajevo.ba
18.01.2020.
u 15:35

U sve tri utakmice možemo biti zadovoljni igrom, ali samo u nekih 40 minuta. Nismo mi neka velesila u rukometu da možemo 60 minuta držati visoku razinu igre, rekao je Prce

Dovoljno je samo kazati - Nikola Prce... Kada se spomene ime i prezime najboljeg rukometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine, mnogi ustanu. Najviše iz poštovanja prema svemu što je dao za ovu zemlju, koliko je voli i kako srcem nosi dres rukometnih Zmajeva. 

Reprezentaciju BiH u grpnoj fazi na Europskom prvenstvu predvodili su Nikola Prce i Marko Panić, koji su postigli najviše golova.

- Lijepo je to sve čuti, ali bilo bi još ljepše da smo ostali na Euru. Kada se sve ovo sabere i nije bilo loše, ali žao nam je za nekim prilikama koje smo imali, rekao je Nikola Prce za Radiosarajevo.ba po dolasku sa Europskog prvenstva u rukometu. 

- Prije samog Europskog prvenstva znali smo da će biti teško, jer smo bili u najtežoj grupi na Euru. Tri poraza su tri poraza. Nećemo govoriti sada "eto igrali smo na Euru i super je bilo". U sve tri utakmice možemo biti zadovoljni igrom, ali samo u nekih 40 minuta. Nismo mi neka velesila u rukometu da možemo 60 minuta držati visoku razinu igre, komentirao je Prce bh. nastup na Europskom prvenstvu

Na upit Za kojom utakmicom najviše žali te hoće li sanjati onih 14:12 protiv Portugala i napad za 15:12, Prce kaže kako su možda Portugalci opuštenije ušli u utakmicu, pa je BiH došla do vodstva i prilike da dođe do pobjede.  

- Mi smo odlično otvorili drugo poluvrijeme, ali nas je crna rupa od tih nekih 10 minuta koštala pobjede. Tako je to na velikim natjecanjima, rekao je Prce. 

Komentirajući odlazak Francuza i Danaca, Prce naglašava kako su oba ta ispadanja veliko iznenađenje. 

- Posebno se to odnosi na Francuze. Ali i Danci su me iznanadili. Do posljednjeg kola sam u njih vjerovao da mogu proći dalje, rekao je Prce. 

Kada je u pitanju prvi favorit za zlato po njegovom mišljenju, Prce kaže kako se sada, nakon ispadanja Francuske i Danske, situacija malo mijenja. 

- Meni se osobno sviđa kako igra Norveška. Tu je i Hrvatska. Njemačka je odlična. Bit će zanimljivo, rekao je Prce. 

Nije mogao reći hoće li i dalje igrati u dresu reprezentacije BiH. 

- Zaista, ne znam hoću li i dalje igrati. Sve ovisi od zdravlja i izbornika. Bože samo zdravlja..., rekao je Nikola Prce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije