ČUVA MU LEĐA

Predsjednik Bayerna vrhunski spustio svima koji stalno brinu brigu o Kovaču

Reuters/Pixsell
21.02.2019.
u 10:45

Kako Bayern nekoga ne pobijedi, tako se u krug vrti isto pitanje - je li Kovač dovoljno dobar za bavarski klub.

Nije lako biti Niko Kovač. Otkako je zagrizao golem kolač i preuzeo najveći njemački klub, svaki se njegov rezultat gleda povećalom. Istina, kada vodite Bayern, takvo što se i očekuje, ali čini se da je ovoga puta taj neprestani pritisak medija debelo dojadio predsjedniku Bayerna, Ulrichu Uliju Hoeneßu. 

Naime, kako Bayern nekoga ne pobijedi, tako se u krug vrti isto pitanje - je li Kovač dovoljno dobar za bavarski klub.

Iznimka nije bila ni prva utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola, u kojoj je hrvatski strateg ostvario sasvim pristojan rezultat na Anfieldu.

Liverpoolov dom samo su rijetki napuštali bez primljenog gola, posljednji Manchester City još u listopadu, ali Hoeneßa je svejedno dočekao upit je li zadovoljan rezultatom.

- Naravno da sam zadovoljan s 0:0, a osobito me razveselio pristup naše momčadi. Igrači su bili disciplinirani, disali su jedan za drugoga. Naš je trener odlično odradio posao na Anfieldu i siguran sam da će donijeti prave odluke uoči uzvrata - kazao je Hoeneß i naglasio:

- Znate, ta neprestana pitanja o treneru su već izlizana. Eto teme o Kovaču nakon svakoga sraza. Radi sjajan posao. Ako se ovako na pamet ne varam, slavio je u 14 od posljednjih 16 utakmica. Što još onda na tu temu treba reći? - upitao je Hoeneß s pravom njemačke novinare.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije