Real 'leti' iz kupa!

Predsjednik Cadiza: Morali smo ih prijaviti

real
03.12.2015.
u 11:22

U Realu se brane kako nisu znali da Čerišev ne smije igrati protiv Cadiza, ali dobili su dopis španjolskog saveza u kojem je ime Denisa Čeriševa i njegova suspenzija

Real Madrid na rubu je izbacivanja iz Kupa kralja!

Madriđani su pobijedili Cadiz 3-1 u prvoj utakmici šesnaestine finala, ali u sastavu je bio Denis Čerišev koji nije smio igrati. Čerišev je lani zaradio žuti karton u dresu Villarreala i morao je odraditi suspenziju od jedne utakmice. 

To je nekako promaklo ljudima iz Reala, a panika je nastala na poluvremenu kad je do ljudi iz Reala došla informacija o Čeriševu i kartonima.

Rafa Benitez izvadio je Čeriševa i ubacio Kovačića od prve minute drugog poluvremena, no bilo je prekasno. Real leti iz kupa, pišu svi španjolski mediji!

- Reagirali smo po završetku utakmice i prijavili smo Real Madrid. To nas boli jer smo smatrali da je Real prijateljski klub - rekao je predsjednik Cadiza Manuel Vizcaino.

Glupost godine: Real dobio dopis o suspendiranom igraču

- Nismo znali ništa o suspenziji. Nije nas kontaktirao ni Villarreal ni španjolski savez. Čim smo čuli, iz dobre volje smo zamijenili igrača - rekao je trener Reala Rafa Benitez.

Iako se u klubu brane kako nisu znali, demantira ih pismo španjolskog saveza koje su dobili 27. srpnja i u kojem se jasno vidi kako Denis Čerišev nije smio igrati.

Španjolski mediji objavili su pismo koje je španjolski savez poslao na adrese svih klubova. Radi se o dopisu suspendiranih igrača za sezonu 2015./2016., a na njemu se u Realovom slučaju nalazi ime Denisa Čeriševa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije