zbog ozljeda završio na CUM-u SKB MOSTAR

Pretučen hrvatski mladić u Mostaru, napadači najvjerojatnije nasilnici navijačke skupine Veleža

Ilustracija
08.04.2024.
u 22:57

Riječ je o mladiću koji je nosio transparente navijačke skupine Zrinjskog iz Mostara nakon večerašnjeg susreta s momčadi Zvijezde.

Više nasilnika koji su bili obučeni u molerska odijela pretvarajući se da su radnici napali su večeras jednoga hrvatskoga mladića u zapadnome dijelu Mostara koji je zbog ozljeda završio na CUM-u Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru, potvrdio je za Večernjak svjedok događaja.

Riječ je o mladiću koji je nosio transparente navijačke skupine Zrinjskog iz Mostara nakon večerašnjeg susreta s momčadi Zvijezde.

Kako se doznaje od očevidaca mladić je napadnut kod zgrade u naselju Rudniku, a na njega je nasrnulo više razbojnika koji su ga tukli. Uspjeli su od njega oduzeti i dio navijačkih transparenata koje koristi navijačka skupina Ultrasa iz Mostara. O tome su se i 'pohvalili' na svojoj Facebook stranici pripadnici navijačke skupine Veleža iz istočnog Mostara.

Očito se radi o nasilju o čemu je izvješćena i policija, a fotografije koje su objavljene poslužit će u dokazivanju nasilja i premlaćivanja mladića.

Svjedoci govore kako su nasilnici razbili ulazno staklo na zgradi, te su izazvali strah kod nekoliko žena koje su prolazile jer su pokušali i njih udariti. Nedaleko od zgrade ovi su nasilnici ostavili kante od boje jer su se pretvarali da su radnici koji su radili kao moleri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije