Zvijezda se diže s dna ljestvice

Prije tri kola nisu ni imali pobjedu

30.10.2018.
u 08:38

Momčad je procvjetala nakon dolaska trenera Darka Nestorovića. Umjesto afere namještanja, ponovno se o Zvijezdi piše zbog lijepih događanja. Pobjeda nad Željezničarom donijela je još bolju atmosferu. Trener Nestorović ne dopušta euforiju nakon susreta u Sarajevu.

- Nije ovo najslađa pobjeda, zašto bi bila? Željezničar je imao više loptu u posjedu, ali smo mi dobro stajali. Imali smo nekoliko prilika i u prvom dijelu, a u drugom nam je do završnice nedostajao završni pas. Uspjeli smo doći do bodova i to je sigurno super za nas, ali nam i dalje slijedi veliki rad – jasan je novi trener Zvijezde 09.

Povećava se samopouzdanje

Momčad iz Etno sela Stanišić više nije na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.

- Sigurno kako je sad puno lakše raditi i kako momčad ima više samopouzdanja za nastavak natjecanja. I ranije je ozračje u momčadi bilo dobro, ali s ove tri pobjede igrači su stekli dodatno samopouzdanje. Moramo nastaviti dobro raditi i ići iz utakmice u utakmicu, imamo želju osvojiti što je moguće više bodova. Ovo je lijepa serija, ali ništa još nije riješeno. Moramo nastaviti u dobrom ritmu. Sigurno nam je sada lakše – poručio je Nestorović.

Na Grbavici je jedan od najboljih pojedinaca u momčadi bio Srđan Predragović. Njegovu asistenciju je u pogodak pretvorio Saša Jovović. Bivši kapetan Borca je u sve boljoj formi i to može radovati ne samo njega, već i momčad te trenera Nestorovića.

Izašli iz krize

- Sigurno kako me raduje što se momčad vratila na pobjednički kolosijek. I ranije smo igrali dobro, ali smo imali krizu rezultata. Sad smo uspjeli i to riješiti. Tri pobjede su nam donijele samopouzdanje, igramo puno bolje i sigurnije i to se odmah osjeti. Lijepo je što smo vezali pobjede i pobjegli s dna, ali moramo odigrati još puno utakmica. Mi moramo nastaviti u ovom ritmu i pokušati u ovom jesenskom dijelu sezone ostvariti što više dobrih rezultata kako bismo na kraju ostvarili naš cilj. Ima još puno susreta do kraja prvenstva i želimo dodatno napredovati kao momčad – poručio je Predragović.

U idućem susretu Zvijezdu 09 očekuje vrlo težak posao jer im u goste dolazi prvak Bosne i Hercegovine Zrinjski, koji je pokazao kako je digao svoju formu, pa se očekuje vrlo zanimljiv susret u Ugljeviku.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije