KLJUČNA UTAKMICA

Problemi za Zlatka Dalića! Klub će 'zabraniti' Hrvatu nastup za vatrene?

Goran Stanzl/Pixsell
08.11.2019.
u 11:18

On je posljednji put za reprezentaciju igrao u lipnju protiv Walesa u Osijeku i od tada je propustio preostala dva okupljanja, odnosno utakmice protiv Slovačke, Azerbajdžana, Mađarske i uzvrata protiv Walesa u Cardiffu

Hrvatska iduću subotu (16. studenog) igra najvažniju utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Protivnik je Slovačka, a vatreni će na Rujevici u Rijeci morati doći barem do boda kako bi osigurali plasman na smotru najboljih europskih reprezentacija. 

Hrvatskom izborniku Zlatku Daliću dobro bi došli svi raspoloživi igrači, ali nenadano je došlo do problema.

Naime, njemački Hoffenheim zabrinut je za zdrastveno stanje Andreja Kramarića i po pisanju njemačkog Kickera, ne žele da hrvatski napadač sudjeluje u susretu na Rujevici.

- Kramarić nije igrao priotiv Paderborna, a ne bi trebao ni u petak protiv Kolna. To dovodi u pitanje i njegov nastup za Hrvatsku u susretu sa Slovačkom 16. studenog u Rijeci - piše Kicker. 

- Andrej vjerojatno neće igrati protiv Kolna, njemu je potrebno nekoliko tjedana da se vrati u formu - rekao je trener Hoffenheima Alfred Schreuder.

Naravno, cilj njemačkog kluba je da Kramarić ne riskira novu ozljedu na reprezentativnom okupljanju te bude spreman za napornu sezonu u prvenstvu.  I dok je to razumljivo, njemački mediji pišu kako će sve učiniti kako bi Kramariću 'zabranili' nastup za vatrene.

Ipak, Andrej će imati posljednju riječ jer radi se o službenim Uefinim terminima i klub legalno ne može zaustaviti igrača.  On je posljednji put za reprezentaciju igrao u lipnju protiv Walesa u Osijeku i od tada je propustio preostala dva okupljanja, odnosno utakmice protiv Slovačke, Azerbajdžana, Mađarske i uzvrata protiv Walesa u Cardiffu.

Na njegovo mjesto je uskočio Bruno Petković koji je sjajno igrao od tada za reprezentaciju, posebno u pobjedi protiv Slovačke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije