oproštaj

Pročitajte što je Mandžukić napisao na rastanku

Mario Mandžukić
Getty
26.12.2019.
u 08:08

- Uvijek sam se trudio davati najbolje od sebe za Bianconere, želim vam svima sve najbolje, a za mene je na redu novo poglavlje - napisao je, između ostaloga, hrvatski napadač

Mario Mandžukić završio je nakon četiri i pol godine svoju veličanstvenu epizodu u Juventusu. Rastanak nije bio bajan, moglo je to i daleko ljepše ispasti, ali hrvatski će napadač ipak pamtiti samo sretne dane.

Potvrdio je to i u upravo objavljenom statusu na Instagramu. Kaže sljedeće:

- Nemoguće je sažeti četiri i pol godine u jedno jednostavno zbogom, ali se nadam da ste svi prepoznali moju strast za ovaj klub i za ovu momčad u svakoj utakmici u kojoj sam nastupio.  Htio bih ovom prigodom zahvaliti gospodinu Massimilianu Allegriju i gospodinu Giuseppeu Marotti što su me željeli u Torinu, bila mi je čast nastupati za Juventus, a ovih posljednjih nekoliko mjeseci neće promijeniti moje poštovanje i ljubav prema klubu. Htio bih zahvaliti i svim svojim suigračima koje sam imao uz sebe tijekom svih ovih sezona - uživao sam u doslovno svakoj bitci uz vas - a u većini smo ostvarili pobjede. Neću zaboraviti sve te trijumfe i trofeje, rezultate naše kvalitete, napornoga rada i momčadskoga duha. 

Veliko hvala i svim ljudima koji rade iza scene - trenerima, medicinskom osoblju, fizioterapeutima, baš kao i svakoj drugoj osobi koja brine da igrači Juventusa uživaju u najboljim uvjetima kako bi bili uspješni. Naposljetku, najveće hvala ide predivnim navijačima koji su stvaran razlog zašto je klub tako velik i uspješan, doista sam pun poštovanja i zahvalnosti zbog podrške koju ste mi pružali od prvoga dana. Zaključno, uvijek sam se trudio davati najbolje od sebe za Bianconere, želim vam svima sve najbolje, a za mene je na redu novo poglavlje. Zauvijek vaš Mario.  

Podsjetimo, hrvatski napadač je u utorak poslijepodne potpisao za katarski Al-Duhail, trenutačno vodeću momčad prvenstva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije