OTKRIVA AS

Procurila ekskluziva nakon Realovog rušenja Barce. Luka Modrić donio je odluku o svojoj budućnosti

Luka Modrić
SUSANA VERA/REUTERS
22.04.2024.
u 20:07

Luka Modrić je kao kapetan predvodio madridski Real u El Clasicu protiv Barcelone (3:2).

Dan nakon velike pobjede Reala nad Barcelonom u El Clasicu kojom su praktički osigurali naslov prvaka, madridski medij AS objavio je informacije da je Luka Modrić odlučio gdje želi igrati u budućnosti. Novine bliske kraljevskom klubu otkrivaju kako hrvatski kapetan želi još jednu sezonu odigrati u Realu, što bi značilo da nema namjeru otići u zagrebački Dinamo ili američki MLS.

- Hrvat odbija preuzeti epizodnu ulogu i svojim igrama u Manchesteru i El Clasicu traži dodatnu godinu dana ugovora. Ne želi da mu ovo bude zadnja sezona u Realu. Prije 14 mjeseci Luka je poručio 'želim nastaviti jer to zaslužujem, a ne zato što mi je poklonjeno' i ta rečenica ostaje aktualna. Protiv Barcelone nije samo zaokružio utakmicu nego i cijeli jedan čarobni tjedan. U pet dana hrvatski genijalac pokazao je svoje zasluge, ako su uopće potrebne, za potpis novog ugovora kakav Luka želi - objavio je AS i dodao:

- Ancelotti je u smeće bacio sve predrasude koje je imao tijekom sezone zbog čega je izbjegavao staviti Kroosa i Modrića u prvih 11. Uoči El Clasica govorio je da Modrić nikada neće prihvatiti ulogu sporednog igrača, a Luka s 38 godina na leđima pokazuje da ne odustaje, imao je nepoznate situacije u ovoj sezoni. Cijela perspektiva o Modriću se promijenila posljednjih dana, prešao je put od toga da je bio starter na samo dvije od 11 posljednjih utakmica do toga da je sad započeo na dvije od tri - javljaju Španjolci.

- S 1857 minuta Modrić je 13. igrač ove sezone u Realu, ali on ne odustaje i odlučan je u namjeri da do posljednje utakmice pokaže da svojim igrama može zaraditi još jednu godinu ugovora kao igrač s najdugovječnijim stažem u povijesti Real Madrida.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije