Španjolski AS piše objavio

Procurile informacije o dobitniku zlatne lopte. Ceremonija je samo formalnost?

zlatna lopta
07.09.2023.
u 21:56

Španjolski AS piše kako je već poznat pobjednik i dobitnik, navodno se radi o Lionelu Messiju koji je s Argentinom osvojio svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru

Ugledni medij France Football objavio je kandidate za ovogodišnju dodjelu zlatne lopte, a među nominiranima su dva Hrvata: Luka Modrić i Joško Gvardiol. Luki Modriću je ovo šesta nominacija u karijeri, a Gvardiolu prva, ali pred njim su još godine igranja. Španjolski AS piše kako je već poznat pobjednik i dobitnik.

Navodno se radi o Lionelu Messiju koji je s Argentinom osvojio svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, što bi trebalo biti dovoljno da osvoji osmu zlatnu loptu u karijeri. 

AS dodaje kako je ceremonija u Parizu samo formalnost te da nitko nije niti blizu čudesnom Argentincu koji nastupa za Inter Miami i oduševljava sve u MLS-u. Nagrada će se dodijeliti 30. listopada, a na drugom mjestu će prema informacijama Španjolaca biti Erling Haaland. 

Svi nogometaši nominirani za Zlatnu loptu:

Joško Gvardiol, Andre Onana, Karim Benzema, Jamal Musiala, Mohamed Salah, Bukayo Saka, Kevin De Bruyne, Jude Bllingham, Rendal Kolo Muani, Bernardo Silva, Khvicha Kvaratskhelia, Nicolo Barella, Emiliano Martinez, Ruben Dias, Erling Haaland, Martin Odegaard, Ilkay Gundogan, Yassine Bounou, Julian Alvarez, Vinicius Junior, Lionel Messi, Rodri, Lautaro Martinez, Antoine Griezmann, Robert Lewandowski, Kylian Mbappe, Kim Min-Jae, Victor Osimhen, Luka Modrić i Harry Kane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?