Corinna Schumacher

Procurilo je pismo Schumijeve žene: On se nikad neće predati

Juergen Tap/DPA/PIXSELL
13.11.2018.
u 20:46

Njemački glazbenik je 2014. godine napisao pjesmu posvećenu Michaelu Schumacheru i poslao CD kao poklon, a to je ugodno iznenadilo Schumijevu ženu koja mu je zahvalila napisavši pismo...

Sudbina legendarnog sedmerostrukog prvaka Formule 1 Michaela Schumachera nepoznata je već pet godina. Schumi je u prosincu 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju u kojoj je zadobio ozljedu glave. Informacije izlaze na kapaljku, a njegova žena štiti privatnost svoje obitelji.

Ovih dana je izašlo u javnost pismo u kojem se njegova žena Corinna zahvalila jednom njemačkom glazbeniku na podršci. Glazbenik Sascha Herchenbach napisao je u prosincu 2014., pjesmu posvećenu Schumacheru imena "Rođen za borbu" i poslao joj CD s pjesmom ne očekujući nikakav odgovor. No, na njegovo iznenađenje Corrina mu je odlučila poslati pismo i zahvaliti mu na podršci, prenosi 24sata.hr. 
 
- Želim ti zahvaliti na porukama podrške i poklonu koji će nam jako pomoći u ovome teškom razdoblju. Predivno je primiti toliko poruka podrške, to puno znači za moju obitelj. Michael je veliki borac i on se neće prestati boriti - napisala je Schumijeva žena.

- Nisam uopće očekivao njezin odgovor. Pismo je ručno napisano i potpisano je njezinim imenom - kaže njemački glazbenik kojeg je njezina poruka baš ugodno iznenadila. 

- Napisala je da je jako zahvalna na daru i da je pomoglo njoj i njezinoj obitelji u ovim teškim trenutcima - rekao je.

Schumi je na skijanju udario glavom o stijenu, a poslije toga se ne zna apsolutno ništa o njegovom stanju. Njegova žena smatra da je to stvar samo njezine obitelji.

To je izazvalo efekt senzacionalističkih vijesti koje su se proteklih godina pojavile o Michaelovom stanju, a koje su kasnije demantirane,poput one da je Michael spao na 40 kila i da vegetira do optimističnih vijesti da se oporavio i da čak samostalno hoda.

Premjestili su ga u Španjolsku

Istina je, mogu službeno potvrditi da će Michael Schumacher doći u naše mjesto. Sve je spremno za njegov doček, rekla je Katia Rouarch, načelnica općine Andratx na jugozapadu Mallorce. Schumacher se tamo navodno nalazi još od osmog mjeseca, a žena ga je odlučila tamo prebaciti kako bi mu osigurala što bolje uvjete...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije