LIGA PRVAKA

Prođe li Modrić u finale Hrvatska će ponovno imati osvajača najelitnijeg klupskog natjecanja

Luka Modrić
LGM/Panoramic/Bestimage/BESTIMAG
08.05.2024.
u 12:13

Real i Bayern od 21 sat u Madridu, na temeljito obnovljenom i rasprodanom Santiagu Bernabeuu igraju uzvrat polufinala Lige prvaka nakon što je prva utakmica u Münchenu završila 2:2.

Večeras ćemo doznati drugog finalista na Wembleyju nakon što je sinoć utakmicu za europski naslov osigurala Borussia Dortmund, koja je s ukupnih 2:0 eliminirala PSG.

Najveći španjolski i njemački klub, koji su europski naslov osvajali ukupno 20 puta, odlučit će tko ide u finale u svom 28. susretu u europskim kupovima. Bayern je u prvoj utakmici bio bolji, ali je Real zahvaljujući greškama Kima postigao dva gola za aktivan rezultat pred uzvrat na svom terenu. Velikani spektakl na Bernabeuu čekaju u različitim raspoloženjima. Real je suvereno osvojio španjolski naslov čak četiri kola prije kraja, a Bayern je svoj njemački izgubio tako uvjerljivo da možda na kraju sezone bude tek treći u Bundesligi. 

Luka Modrić pokrenuo je Real ulaskom s klupe u Münchenu, a španjolski mediji pišu da će večeras također biti rezerva u pokušaju da izbori svoje šesto finale Lige prvaka s Realom.

Prođe li Real Madrid u finale, Hrvatska će ponovno imati osvajača najelitinjeg klupskog natjecanja jer se s Borussijom u finale plasiorao njemačko-hrvatski trener Edin Terzić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije