Posušje

Proglašeni najbolji sportaši Posušja u 2016. - Dario Stipić i Ivana Galić

11.02.2017.
u 09:00

U posuškoj Općinskoj vijećnici su na svečan način proglašeni najbolji posuški sportaši i klubovi u 2016. Prije dodjele priznanja skupu se obratio predsjednik Općinskog sportskog saveza Zvonimir Širić. Čestitao je svima na uspjesima i priznanjima te naglasio veliki trud za tako značajne uspjehe koji dosežu i međunarodne razine.

Promocija Posušja

- Dobrom suradnjom i potporom mnogih, kao i općinskog načelnika, stvaramo uvjete za još bolji rad i rezultate u ovoj, 2017. godini. Upravni odbor Općinskog sportskog saveza izvršio je izbor najboljih po kriterijima, a naši sportski uspjesi su i dobra promocija cijelog Posušja, istaknuo je Širić. Potom se skupu kratkim riječima i čestitkama obratio i općinski načelnik Branko Bago. Naglasio je kako je sport putokaz zdravog života.

I dalje ćemo potpomagati razvitak sporta uz sve financijske poteškoće, ali idemo dalje i na gradnju sportskih terena te osnivanje i novih klubova, posebice atletskog kluba, naglasio je načelnik Bago te pozvao na još veću potporu posuških gospodarstvenika unapređenju sporta i sportskog života u posuškoj općini. Potom je voditeljica Kristina Milas iščitala najbolje pojedince i klubove po kategorijama.

Najbolji senior je nogometaš HŠK Posušje Dario Stipić, a najbolja seniorka Ivana Galić iz Karate kluba Posušje. Najbolji je junior Karlo Galić, član TKD kluba Poskok, a najbolja juniorka je Mihaela Senjak, također članica TKD kluba Poskok.

Posebno priznanje

Za najboljeg kadeta izabran je nogometaš Ivan Bešlić, član HŠK Posušje, a kadetkinju Petra Bošnjak, košarkašica ŽKK Posušje. Titula najbolje momčadi pripala je košarkašima KK Posušje. I na kraju, posebno priznanje zaslužnog sportskog djelatnika primio je Mate Grubišić, poznati boćar BK Bura Posušje.

Nagrade i priznanja dodijelili su predsjednik Općinskog sportskog saveza Posušje Zvonimir Širić, načelnik Branko Bago, predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar te Marko Grbeša, član Upravnog odbora Općinskog sportskog saveza Posušje. Po završetku svečanog dijela proglašenja sportaša Posušja za 2016. godinu uslijedilo je druženje uz veselje i čestitke te komentare kako malo Posušje ima jako razvijen sport i sportaše koji vrlo uspješno nastupaju i na međunarodnoj sceni i kojima za to treba uručivati priznanja. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije