ČEKA GA OPERACIJA

Promašio penal u finalu Eura, a sada će propustit početak sezone u Premier ligi

14.07.2021.
u 19:12

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford propustit će početak predstojeće sezone Premier lige nakon što se odlučio na operaciju ozljede ramena, izvijestio je BBC u utorak.

Očekuje se da će 23-godišnjak, koji je bio dio engleske momčadi na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, izbivati oko 12 tjedana, što će sputati trenera Olea Gunnara Solksjaera u pripremi za novu sezonu.

Rashford je imao problema s ramenom tijekom posljednjeg dijela sezone i imao je samo limitiranu ulogu u engleskoj momčadi tijekom njihove utrke do finala Eura.

Napadač je bio jedan od trojice engleskih igrača, zajedno s Jadonom Sanchom i Bukayo Sakom, koji su promašili jedanaesterce, što je dovelo do trijumfa talijanske reprezentacije na Wembleyju u nedjelju.

Sva trojica igrača bila su meta rasističkih napada na društvenim mrežama, što je naišlo na široku osudu kapetana momčadi, izbornika, kraljevske obitelji, vjerskih vođa i političara, prenosi Hina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?