reprezentacija BiH

Prosinečki: Bit će teško, ali sam optimist

18.03.2019.
u 18:15

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Sarajevu gdje je započela pripreme za predstojeća dva susreta kvalifikacija protiv Armenije i Grčke.

Izbornik Robert Prosinečki ističe da je zadovoljan što će imati dovoljno vremena za uigravanje, s obzirom na to da je prva utakmica protiv Armenije u subotu.

Ističe da Sarić zbog ozljede vjerojatno neće nastupiti u prvoj utakmici.

- Sara je kroz cijele kvalifikacije manje-više sve utakmice igrao standardno, bio je dobar i sigurno bit će hendikep, ali imamo dovoljno dobrih igrača da ga možemo zamijeniti- kazao je Prosinečki na pres-konferenciji.

Vjeruje da Bosna i Hercegovina može započeti kvalifikacije s dvije pobjede, ali upozorava da će biti izuzetno teško, iako Armeniju svi smatraju autsajderom.

- Igramo u tri dana dvije utakmice, možda malo slabija je prva koja sigurno nije laka, ali vjerujemo svi da ćemo pobijediti, onda ćemo se pripremati za Grčku sa kojom BiH kroz tradiciju ima problem, ne samo mi nego i druge reprezentacije. Nezgodni su, igraju na rezultat, uostalom ekipa koja je bila europski prvak. Sigurno da imamo dvije utakmice koje nisu lake. No, optimist sam, vjerujem da možemo dobiti obje utakmice. Znamo da i Armijenja nije za potcijeniti, a Grčka po tradiciji je ratnička ekipa koja ima dobru obranu, igrači igraju u najvećim klubovima svijeta, nimalo lako za nas, ali imamo dovoljno samopouzdanja - ističe izbornik bh. tima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije