okupio reprezentativce

Prosinečki: Kod mene nema mlad ili star, nego samo oni koji mogu

21.01.2018.
u 14:15

Robert Prosinečki danas je po prvi put okupio reprezentativce Bosne i Hercegovine i to uoči utakmica u Americi gdje ih čekaju SAD i Meksiko. Prilikom okupljanja u Zenici Žuti se obratio medijima, piše Goal.com. 

"Veseli me što imamo dvije jake utakmice u SAD-u i vidjet ćemo do polaska koliko su igrači spremni i tko može putovati u Ameriku. Izbornik U-21 reprezentacije Vinko Marinović mi je puno pomogao oko momčadi. Imamo tri dana za upoznavanje. Pokazat ćemo igračima koji su naši zahtjevi prema njima"; rekao je Prosinečki pa dodao:

"Svi će imati šansu da se pokažu. Kod mene nema mlad ili star, nego samo oni koji mogu, tako da sam siguran da će biti dosta igrača koji će konkurirati za A reprezentaciju. Imam jako puno poziva, pogotovo da bi se priključili BiH igrači koji igraju u dobrim klubovima, to ćemo vidjeti već. Imamo neka razmišljanja, uz sve ove igrače koje jako dobro znate i koji su vodili ovu reprezentaciju, siguran sam da će biti i mlađih igrača koji mogu igrati i konkurirati i koji mogu zamijeniti ove igrače, one koji imaju puno ozljeda, žutih ili crvenih kartona, a širina u igračkom kadru je jako važna."

Marijan Ćavar koji je ove zime iz Zrinjskog prešao u Eintracht iz Frankfurta našao se prvi put na popisu „A“ reprezentativaca.
„Nova godina nije mogla bolje početi za mene. Dobio sam poziv u reprezentaciju i potpisao ugovor sa Eintrachtom. Nastavit ću i dalje raditi i nadam se da će biti još bolje. Na svakom treningu se maksimalno trudim i pokušat ću na taj način da se nametnem izborniku. Pred nama su dvije dobre utakmice i vjerujem se da ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu“, rekao je Ćavar.

Priliku da debitira za „A“ reprezentaciju imat će i iskusni napadač Sarajeva Mersudin Ahmetović koji je na pitanje novinara o pozivu u 32. godini rekao:

"Godine nisu važe. Možeš igrati ili ne možeš. Čast i privilegija mi je što sam pozvan u reprezentaciju i nadam se da ću ovaj poziv opravdati. Moramo u ovim utakmicama pružiti 100% svojih mogućnosti i pokazati da i u Premijer ligi BiH ima igrača na koje se može računati za A momčad."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije