reprezentacija BiH

Prosinečki objavio sastav za utakmicu protiv Senegala

Robert Prosinečki
26.03.2018.
u 15:37

Izbornik Robert Prosinečki objavio je početni sastav za prijateljsku utakmicu protiv Senegela koja se igra sutra.
Zmajevi će večeras održati službeni trening, a u najavi za utakmicu Prosinečki kaže:

"Bit će nekoliko promjena u ekipi u odnosu na utakmicu s Bugarskom, jer smo i najavili da će svi dobiti minutažu u ove dvije utakmice. Senegal je prema mom mišljenju bolja reprezentacija od Bugarske i vjerujem da će to biti prava utakmica i pravi test za nas. Oni su sudionici Svjetskog prvenstva i imaju igrače koji igraju širom Europe, u Engleskoj, Italiji i jako su kvalitetni. Bit ćemo bolji nego u prošloj utakmici jer smo duže zajedno i neke stvari smo 'pohvatali'. Već sam rekao da možemo biti zadovoljni susretom s Bugarskom jer smo kratko vrijeme proveli skupa, svega dva dana", naveo je Prosinečki, javlja N1. 

Kako je kazao, u utakmici protiv Bugarske zalaganje je bilo na razini. 

"Bilo je tu i greški i to ćemo ispravljati, ali momci su dali sve od sebe. Dobro je što smo pobijedili radi atmosfere i samopouzdanja. Sada očekujemo još jednu pravu utakmicu u kojoj ćemo biti još bolji. Ovdje imamo bolje uvjete, u Razgradu smo imali problema sa snijegom i bilo je upitno hoćemo li trenirati. Očekujem naravno da se svi maksimalno zalažu a mislim početi s ovom postavom: Šehić, Vranješ, Bičakčić, Šunjić, Kolašinac, Cimirot, Sarić, Pjanić, Višća, Džeko i Kodro", naveo je Prosinečki.

Utakmica Senegal-BiH u Le Havru na programu je sutra u 20.00 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?