izbornik bih

Prosinečki ponovno operiran: Zdravstveno stanje stabilno

Foto: Reuters/Pixsell
04.12.2018.
u 10:33

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki u subotu je podvrgnut još jednoj operaciji nakon što rana nije zarasla u ranije predviđenom roku, piše Klix.ba. 

Podsjetimo, Prosinečki je prije desetak dana nakon povratka iz Španjolske imao operaciju slijepog crijeva, a za razliku od prve, druga operacija čuvana je u maksimalnoj tišini i tajnosti.

Prema prvim informacijama, Prosinečki je vraćen na intenzivnu njegu KCUS-a gdje će nastaviti s procesom rehabilitacije, a još uvijek nije poznato kada bi mogao napustiti bolnicu. 

Prva operacija Prosinečkog trajala je oko četiri sata i obavio je dr. Jusuf Šabanović, a druga operacija nija bila toliko zahtjevna kao prva i izbornik ju je dobro podnio. 

"Nakon operativnog zahvata tankog crijeva, te još jednog korektivnog zahvata obavljenog prije dva dana, zdravstveno stanje izbornika Roberta Prosinečkog je stabilno, ali će na preporuku liječnika ostati još nekoliko dana u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo. Postoperativni postupak zahtijeva mirovanje i liječnički nadzor, zbog čega izbornik nije u mogućnosti odgovarati na telefonske pozive", priopćeno je iz NS BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije