NA KUĆNO LIJEČENJE

Prosinečki se dobro oporavlja, iz bolnice izlazi do kraja tjedna

Reuters/Pixsell
27.11.2018.
u 18:03

Prosinečki je prošlog tjedna podvrgnut operaciji tankog crijeva na Klinici za abdominalnu kirurgiju Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu

Proslavljeni hrvatski nogometaš i izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki dobro se oporavlja nakon operativnog zahvata i pušten je s odjela intenzivne skrbi sarajevskog Kliničkog centra, objavili su u utorak lokalni mediji. 

Portal sport.ba prenio je kako su liječnici vrlo optimistični te misle da bi njegov tretman u Kliničkom centru (KCUS) mogao biti okončan već do petka, a nakon toga bi nastavio kućno liječenje. Prosinečki je prošlog tjedna podvrgnut operaciji tankog crijeva na Klinici za abdominalnu kirurgiju Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu, gdje je primljen 22. studenog nakon što mu je pozlilo, uz jake bolove u predjelu abdomena. 

- Prosinečki je danas uspješno operiran. Riječ je o problemu sa diverticulumom tankog crijeva, dobro je podnio operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odjeljenju Intenzivne skrbi gdje će ostati nekoliko dana - naveo je prošlog petka u kratkom priopćenju Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije