Reprezentacija BiH

Prosinečki: Zadovoljan sam momcima, moramo raditi na podmlađivanju

28.05.2018.
u 20:50

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je večeras bez golova s Crnom Gorom prijateljsku utakmicu na Blinom Polju u Zenici, a nakon susreta izbornik BiH Robert Prosinečki izrazio je zadovoljstvo kako su njegovi izabranici odigrali utakmicu.

Od reprezentacije su se oprostili Vedad Ibišević, Zvjezdan Misimović i Emir Spahić.

- Drago mi je da je došlo dosta ljudi da isprati Spahića, Ibiševića i Misimovića. Moramo biti zadovoljni današnjom utakmicom, nakon prvenstva i toliko odigranih utakmica. Imali smo tri-četiri dobre prilike. Da smo postigli gol vjerojatno bi drugačiji dojam bio. Moram čestitati svojim momcima, sutra putujemo u Južnu Koreju i sve su to napori - naveo je bh. izbornik.

Osvrnuo se i na nove igrače koji bi u budućnosti trebali biti oslonac ekipe.

- Sigurno je da mora doći do smjene generacija, kao što je i danas došlo tako će doći i druge smjene. Moramo raditi na podmlađivanju. Ima tu igrača koji su bili ranije, ali i nekih mlađih koji dolaze sa Duljevićem, Kodrom i svima njima mislim da imamo dobru reprezentaciju - poručio je Prosinečki.

Utakmica sa Južnom Korejom igra se 1. lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije