NIJE IMAO DILEME

Proslavljeni Englez izabrao Modrića u idealnih 11: "Najbolji s kojim sam igrao!"

luka modrić
Reuters
23.05.2022.
u 20:03

Zbog Luke svoje mjesto u ovoj imaginarnoj momčadi nije uspio pronaći Frank Lampard.

Bivši reprezentativac Engleske i suigrač Luke Modrića u Tottenhamu Darren Bent imao je nezahvalan zadatak izabrati idealnu momčad, s naglaskom da je sa svakim od izabranih tijekom karijere morao dijeliti svlačionicu. Izabrao je formaciju 4-4-2 s izrazito ofenzivnim krilima, a najzanimljivije je što se u njoj našao i Luka Modrić.

Kapetana vatrenih stavio je bok uz bok sa Stevenom Gerrardom, koji bi mu u ovoj imaginarnoj postavi služio kao pomoć pri vođenju igre, ali i razbijanju svih pokušaja protivničke momčadi. Još je možda zanimljivije što mjesto u prvih 11 nije uspio pronaći Frank Lampard, legenda engleskom nogometa.

Naravno, razlog za to je što se ne može probiti kraj Modrića, kojeg Bent neskriveno obožava. Igrali su zajedno tijekom sezone 2008./2009. i završili su osmi na kraju prvenstva. No, ono što Bent pamti jest da se Modrić, nakon kraćeg privikavanja na engleski nogomet potpuno izdvajao.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Išao je maksimalno na svakom treningu i to što je radio mi nismo mogli. Kao da je imao tri para očiju, nevjerojatno. Tako nešto nisam nikad prije ili kasnije vidio u karijeri. Najbolji je igrač s kojima sam na klupskoj razini imao prilike zaigrati - jednom je prilikom izjavio proslavljeni napadač.

Takvi hvalospjevi Modriću uopće ne čude, slično će reći svi koji su s njima imali prilike igrati. A osim Gerrarda, u idealnih 11 Darrena Benta, društvo bi mu radili još Scott Carson, Ledley King, Rio Ferdinand, Ashley Cole, Glenn Johnson, Ashley Young, Darren Ambrose, Dimitar Berbatov i Wayne Rooney.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije