UDRUGA KOLEKTIV

Prvi sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara

14.09.2018.
u 13:48

U našem se gradu rađa novi sportski događaj – Prvi sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara. Naša je težnja da ovi susreti prerastu u tradiciju, a ohrabruje nas izvrastan odziv mostarskih gospodarstvenika, kao i puna potpora koju smo dobili od Sportskoga saveza Grada Mostara, ističe se u priopćenju Udruge Kolektiv Mostar, koja je organizator ove manifestacije.

Trodnevne će igre biti otvorene danas u 17.30 sati u Sportskom centru Kantarevac, a ulaz je sva tri dana besplatan za sve ljubitelje sporta. Ukupno deset sastava, predstavnika gradskih gospodarskih subjekata, natjecat će se u šest disciplina (mali nogomet, mini odbojka, potezanje konopa, pikado, tavla i šah).

Udrugu Kolektiv Mostar čini skupina mladih kreativaca koji žele, na razini cijeloga grada, gospodarskim subjektima omogućiti, u zdravom natjecateljskom duhu, ekipne "sudare", ujedno zabavu i druženje. Riječ je o svojevrsnomu team - buildingu njihovih zaposlenika koji će braniti boje svojih poduzeća, a mostarskim ljubiteljima sportskih turnira i zdravoga vikend - opuštanja omogućiti besplatnu zabavu i uživanje za cijelu obitelj.

Sportski je savez Grada Mostara snažno podržao ovu inventivnu ideju, te će predsjednik Saveza Hasan Šišić i svečano otvoriti igre. Naši će sportski susreti oživjeti onaj zdravi duh jedinstva među gradskim kolektivima i postati redovito godišnje događanje svakoga 9. mjeseca, a o Udruzi i samim Igrama moguće je doznati više na www.udrugakolektiv.com i na Facebook stranici Udruga Kolektiv Mostar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?