velike promjene

PSG još godinu dana s Messijem, Pochettino i Leonardo odlaze

Messi
David Klein/PA Images/PIXSELL
25.04.2022.
u 19:17

PSG će na ljeto doživjeti velike promjene, ali najvjerojatnije se neće odreći Argentinca Lionela Messija.

Britanski Sky prenio je vijest da će Lionel Messi i naredne sezone igrati u ekipi Paris Saint Germaina. I to najverojatnije pod komandom novog šefa struke, gotovo sigurno i s novim sportskim direktorom.

I pored činjenice da su nedavno osvojili titulu prvaka Francuske, u upravi Parižana nisu zadovoljni sezonom. Uložili su silna sredstva, imaju nogometaše koji su među najplaćenijima na svijetu, svjetske zvijezde poput Neymara, Messija, Mbappea i brojnih drugih…

Titula u Francuskoj je jednostavno bila podrazumijevana, a eliminacija od Real Madrida u osmini finala Lige prvaka očito je bila neoprostiva. Ceh će, kako javlja Sky, platiti šef struke Mauricio Pochettino, kao i sportski direktor Leonardo. Pod lupom je bio i jedan od dvojice najbiljih igrača današnjice, Lionel Messi, spominjao se njegov odlazak iz Grada svjetlosti, prenosi N1.

Ipak, Messi će i naredne sezone biti na “Parku prinčeva”. Najvjerojatnije bez Neymara, kojeg su Parižani spremni pustiti, kao i Mbappea, kojem ističe ugovor, a prema ranijim informacijama u pregovorima je s Real Madridom.

Ključne riječi
PSG

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije