STARI PRIJATELJI

Raketa je objavio fotografiju s Modrićem, obožavatelji su ga zasuli komentarima

29.11.2021.
u 11:19

Brojne poruke podrške dobio je bivši hrvatski nogometni reprezentativac, koji je prije dva tjedna bio na Poljudu i gledao plasman "vatrenih" u Katar. Sevilla je izgubila na Bernabéuu 2-1. 

Obojica su na terenu za Hrvatsku bili u 84 utakmice tijekom 12 godina, čak 6000 minuta. Jedan se umirovio prije godinu dana, a drugi, iako dvije i pol godine stariji, još ne misli stati. Riječ je, naravno, o Ivanu Rakitiću (33) i Luki Modriću (36), prenose 24sata.hr.

U nedjelju su 21. put igrali jedan protiv drugoga, šesti put u okršaju Real Madrida i Seville. "Kraljevski klub" pobijedio je na Santiago Bernabéuu 2-1 i preuzeo vrh La Lige nakon nepoptunog 15. kola.

Rafa Mir doveo je Andalužane u vodstvo u 12. minuti, izjednačio je Karim Benzema 16. ovosezonskim golom u 18. nastupu, a pobjedu domaćinima donio je Vinícius Júnior u 87.

"Naš cilj ostaje isti", napisao je Ivan na društvenim mrežama uz tri fotografije s utakmice. Prva među njima upravo je pozdrav s Modrićem prije početka. Obojica nasmijani od uha do uha.

U komentarima su pljuštale pozitivne poruke navijača:

"Igraj, moja Hrvatska"

"Respekt za oba, i Luku i Ivana. Vi ste naš ponos"

"Zvjerski dvojac"

"Čekamo te za Svjetsko prvenstvo 2022."

"Istinske legende"

"Naša dva kralja"

"Jesmo li do jučer ikad imali dvije HR Desetke na terenu u ligama petice?"

"Hrvatska braća"

"Hrvatski dueli poput braće Kličko"

Rakitić je i dalje uspješniji u klupskim okršajima protiv Modrića. Bila je to Luki sedma pobjeda, Ivan ih ima devet, a pet je utakmica završilo remijem. Legende Seville i Reala nastavljaju bitku za titulu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije