još bolna tema

Rakitić: Htio sam udariti sam sebe nakon Rome, ma ni oni ne znaju kako su nas izbacili

12.05.2018.
u 13:04

Iako je od uzvratne utakmice Barcelone i Rome u Ligi prvaka prošlo više od mjesec dana, još uvijek je to jedna od najzanimljivijih nogometnih tema. Tako se i Ivan Rakitić još jednom prisjetio debakla u Rimu zbog kojeg su ostali bez polufinala Lige prvaka.

"Prvo sam htio sam sebe udariti. Dobili smo prvu utakmicu 4:1, otišli na uzvrat, nismo razmišljali da smo već u polufinalu, ali jesmo da imamo velike šanse tamo stići, a onda smo tako ispali... ogroman udarac," rekao je Ivan Rakitić Bein Sports.

"Ali krećem od sebe i od suigrača, ne postoji nitko tko je više od nas htio to polufinale. Mislim da se ispadanje ne može objasniti, nemoguće je reći ' da, tu smo pogriješili, zbog toga smo ispali.' Ma mislim da ni Roma ne zna kako nas je uspjela pobijediti."

"Ali to je nogomet. Dogodi ti se utakmica koju ne možeš objasniti, a onda nekoliko dana nakon ispadanja odigramo najbolju utakmicu sezone u Kupu kralja."

"Treba čestitati Romi, borili su se za svaku loptu, željeli su polufinale koliko i mi. Ali u takvim utakmicama maleni detalji odlučuju, zbog njih možeš pobijediti ili izgubiti. Romi čestitke, a mi moramo naučiti iz te utakmice kako nam se ovo ne bi ponovilo," zaključio je Rakitić, prenosi Goal.

Roma je nakon Barcelone gotovo priredila iznenađenje i protiv Liverpoola, ali na kraju se engleska momčad ipak plasirala u finale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije