ROMANTIČNI PRIZORI

Rakitić i njegova supruga pokazali gdje su otputovali na odmor, zaljubljenost nisu mogli sakriti na vrelom pijesku

Instagram
01.07.2022.
u 21:10

- Onog dana kada sam shvatila da jedino što ću ponijeti sa sobom je ono što živim, počela sam živjeti ono što želim ponijeti - napisala je Raquel pored romantične fotografije

Nogometaš Ivan Rakitić (33) i njegova supruga Raquel Mauri (32) odlučili su ove vruće dane provesti na odmoru. Par se uputio u Dubaiju, a odatle su objavili nekoliko vrućih fotografija.

Naime, par je pozirao u pustinji. Raquel je za ovu prigodu obukla zelenu haljinu, a Ivan je nosio traperice i bijelu majicu. Par je na romantičnim fotografijama pokazao koliko su zaljubljeni. 

- Onog dana kada sam shvatila da jedino što ću ponijeti sa sobom je ono što živim, počela sam živjeti ono što želim ponijeti - napisala je Raquel pored fotografije, a nogometaš ju je podijelio i na svom Instagramu.  

Foto: Instagram

Foto: Instagram

U komentarima su im brojni pratitelji uputili komplimente te ostavili emotikone srca. "Predivni", pisali su. 

Inače, par je već posjetio Dubai. Naime, tamo su prošle godine proslavili godišnjicu braka, a ove godine svoju ljubav su slavili u Turskoj.

Podsjetimo, Ivan se zaljubio u Raquel koja je tada bila konobarica u kafiću u rodnoj Sevilli, a iako je odmah pao na njezine čari i nije znao jezik, Raquel je tek nakon sedam mjeseci pristala na spoj. Građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali.

Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije