NISU MU ZABORAVILI

Rakitić na udaru navijačima: Pogodili ga upaljačem

22.01.2018.
u 10:26

- Nismo još ništa osvojili, još je puno toga pred nama. Najteže tek slijedi, idemo korak po korak, kaže Rakitić

Barcelona je s 5:0 razbila Betis usred Seville, a put do pobjede golom u 59. minuti otvorio je Ivan Rakitić.

Raketa je pet minuta kasnije upisao i asistenciju Suarezu za 3:0. No, kod obje proslave hrvatski veznjak bio je na meti domaćih navijača koji su ga gađali upaljačima.

 

 

U zapisniku utakmice ističu da je Rakitić prvom prilikom pogođen s jednim upalječem, dok su drugi put u njegovu blizinu doletjela tri.

To ne treba čuditi jer prije dolaska u Barcelonu Rakitić je bio kapetan Seville, velikog Betisovog rivala.

Pobjedom je Barcelona najbližem pratitelju Atleticu nakon 20 kola pobjegla na 11 bodova, dok Real zaostaje velikih 19 bodova.

- Idemo iz utakmice u utakmicu, kao što smo uvijek radili. Poznajavaću trenera Betisa, znao sam da će utakmica biti teška, da će oni raditi presing. No bili smo strpljivi i dočekali naš trenutak, rekao je Rakitić pa dodao:

- Napredujemo iz dana u dan. Nismo još ništa osvojili, još je puno toga pred nama, bit će teško. Okrećemo se Kupu kralja i utakmici protiv Espanyola (op.a. Barcelona je izgubila prvu utakmicu 1:0). Najteže tek slijedi, idemo korak po korak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije