objavio na Instagramu

Rakitić obukao Sevilline nogometaše u hrvatske dresove: "Moja banda...! Moji Hrvati..."

Instagram
04.03.2022.
u 21:07

"Moja banda...! Moji Hrvati...", napisao je 33-godišnji Rakitić uz objavljenu fotografiju.

Bivši dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić objavio je na svom Instagram profilu fotografiju iz aviona na kojoj su petorica njegovih suigrača iz Seville obučena u dresove Hrvatske.

Argentinski igrači Papu Gómez, Marcos Acuña, Lucas Ocampos, meksičko krilo Tecatito Corona i marokanski napadač Munir El Haddadi poziraju u dresovima s crveno-bijelim kvadratićima s brojem 7 kojeg je svojedobno nosio Rakitić.

"Moja banda...! Moji Hrvati...", napisao je 33-godišnji Rakitić uz objavljenu fotografiju.

Foto: Instagram

Sevilla je 24. veljače gostovala kod zagrebačkog Dinama na stadionu Maksimir gdje je Rakitić debitirao 2007. godine za Hrvatsku. Vezni igrač se oprostio od "kockastog" dresa u rujnu 2020. kada je iz Barcelone došao u Sevillu.

Ozlijeđeni argentinski reprezentativac Erik Lamela, koji nije putovao u Zagreb, požalio se preko društvenih mreža da nije dobio hrvatski dres na poklon. "A moj dres" napisao je uz objavljivanje emotikona koji predstavlja ljutnju.

Sevilla je izgubila od Dinama 0-1 u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europske lige no plasirala se u osminu finala zbog pobjede na svom terenu od 3-1.

Rakitićev bivši suigrač iz reprezentacije Ivan Perišić, vidjevši objavljenu fotografiju Sevillinih igrača u hrvatskim dresovima, napisao je "Auuuu koja banda".

Ivan Rakitić, koji je s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, najpopularniji je nogometaš Seville ako je suditi po broju prodanih dresova. U dvije Sevilline klupske trgovine prodavači su rekli da je njegov dres najprodavaniji među igračima Seville, drugoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije