Raketa poliglot

Rakitić uz hrvatski, govori njemački, engleski i španjolski jezik! Učio je francuski i talijanski

rakitic
Reuters
11.07.2020.
u 10:15

Hrvatski Vatreni, po majci Žepčak, Ivan Rakitić, dao je intervju za Večenji list u kojem je otkrio da osim hrvatskog, govori njemački, engleski i španjolski jezik, a u školi je učio francuski i talijanski. - Sad kad mi djeca uče francuski, uz njih sam ga i ja malo obnovio - kaže.

Objasnio je i svoj odnos s Messijem.

Na društvenoj mreži objavili ste fotografiju s utakmice Hrvatska – Argentina na kojoj driblate Messija. Je li se on zbog toga naljutio na vas? – Ne, moj odnos s njim je fantastičan. Šest godina igramo jedan uz drugoga, puno toga smo zajedno prošli. Nisam ja stavio tu fotografiju da bih Messija provocirao, nego sam našao više fotografija s te utakmice; a to je Hrvatska protiv Argentine, jedna od naših najvećih utakmica koju sam želio iznova proživjeti. Nije se Messi naljutio zbog toga. Messi je za mene nevjerojatan, najbolji nogometaš, ne samo današnjice nego svih vremena. I uživanje je i čast biti uz njega, igrati s njim i gledati s koliko strasti i ljubavi on i dalje igra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije