SJAJNA ROLA

Rakitićeva izjava o argentinskom čarobnjaku uzdrmat će nogometni svijet

Pixsell
02.05.2019.
u 13:00

Bili smo dobro pripremljeni, a trener i stručni stožer odradili su odličan posao. No priča još nije gotova, znamo da nas na Anfieldu čeka pakao. Odmah počinjemo pripreme za sljedeći dvoboj - rekao je Rakitić

Barcelona je na Nou Campu pobijedila Liverpool s 3:0. Lionel Messi vodio je svoju momčad do još jednog trijumfa u Ligi prvaka te napravili veliki korak prema finalu. 

No još se treba odigrati uzvrat na Anfieldu koji je na rasporedu sljedeći tjedan. Osim argentinskog čarobnjaka sjajnu rolu imao je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. 

- Dobro smo igrali i borili se protiv jedne od najboljih europskih momčadi. Nije Liverpool slučajno lani bio u finalu i sada stigao do polufinala - rekao je Ivan Rakitić za HRT.

Hrvat je bio među bolje ocijenjenim Barceloninim igračima.

- Utakmicu smo doveli gdje smo željeli, da se igra bez pauze. Naravno, to nije bilo najbolje za nas, ali smo izborili fantastičan rezultat. Messi je igrao odlično, a kada je on sjajan onda cijela momčad igra nadahnuto, zasluženo smo pobijedili - istaknuo je Rakitić i nastavio:

- Bili smo dobro pripremljeni, a trener i stručni stožer odradili su odličan posao. No priča još nije gotova, znamo da nas na Anfieldu čeka pakao. Odmah počinjemo pripreme za sljedeći dvoboj.

Lionel Messi zabio je 600. golu u Barceloninom dresu.

- Toliko golova nisam zabio ni na treningu, kao ni mnogi moji suigrači. Nema se tu nešto novo dodati, Messi je najbolji igrač svih vremena. Poštujem sve velike legende, a njega možemo staviti na posebnu stranu - zaključio je hrvatski reprezentativac.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije