Velika fešta na Pecari

Razgrabljeno svih 5500 ulaznica za utakmicu Širokog i Dinama

17.11.2018.
u 09:30

Danas u 13 sati na Pecari, u sklopu obilježavanja 70. obljetnice utemeljenja NK Široki Brijeg odigrat će se prijateljska utakmica između slavljenika zagrebačkog Dinama, koji je za Široki i Hercegovinu uvijek bio Sveti klub, pa i više od toga – simbol hrvatstva.

Novčani prilozi

- Nadam se kako će sve proći u najboljem redu, svečano i slavljenički, bez bilo kakvih incidenta. Sve su ulaznice razgrabljene u Fan shopu Nogometnog kluba Široki Brijeg. Tiskano ih je 5500, besplatne su, ali gledatelji mogu dati svoj novčani prilog za Dom “Marija naša nada” koji skrbi o djeci s posebnim potrebama - rekao nam je direktor Širokog Brijega Zoran Bubalo, koji je na tiskovnoj konferenciji još dodao kako je najavljen dolazak i skupine navijača GNK Dinamo iz Hrvatske:

- Dinamo dolazi bez skupine od 12 reprezentativaca, ali Dinamo je Dinamo u kojem god sastavu istrčao na teren. Čestitat ćemo Plavima plasman u “europsko proljeće” nakon gotovo 50 godina. Hvala Zagrepčanima na dolasku i uveličavanju našega slavlja. Bit će ovo prijateljska utakmica, ali sigurno ozbiljna. Ako je Dinamo nekompletan i nama će nedostajati ozlijeđeni Bilobrk, Bandić, Ćorić, Eliomar i Babić, a Jurić je s mladom reprezentacijom. Baš zato, s nama su posljednjih dana trenirala trojica mlađih igrača iz juniorskoga pogona. Igrat će i momci koji su jesenas više sjedili na klupi.

Cilj nam je predstaviti se publici u što boljem svijetlu, odigrati što je moguće bolje te da gledatelji uživaju u utakmici. Wagner će posljednji put zaigrati za Široki. Njega ćemo pozdraviti kako dolikuje, on je puno učinio za Široki i bh. nogomet. Wagner je najbolji strijelac Premijer lige svih vremena (121 gol - pp), pa i najbolji igrač - kaže Goce Sedloski, trener Širokobriježana.

Wagnerova zadnja utakmica

- Sretan sam što ću još jednom istrčati na Pecari. Ovo je za mene poseban dan. Pozivam sve navijače Širokog Brijega i ljubitelje nogometa iz regije da dođu na Pecaru - kaže legenda Wagner, koji će uoči susreta primiti darove od kluba.

Utakmica Široki Brijeg - Dinamo se igra uoči dana pada Vukovara, pa će minutom šutnje gledatelji odati počast poginulim braniteljima Grada heroja. Sinoć su plavi trenirali na Pecari, a uprave dva kluba bili su na zajedničkoj večeri.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije