Real Madrid - Barcelona

Real slavio u El Clasicu s 2:0

Reuters
02.03.2020.
u 08:10

Real Madrid je ovom pobjedom prestigao Barcelonu na čelu Primere

Najveći španjolski derbi između Real Madrida i Barcelone na Bernabeu završio je pobjedom domaćina s 2:0. Vinicius Junior postao je najmlađi strijelac u El Clasicu u 71. minuti susreta, a u sučevoj nadoknadi drugog djela, Mariano Diaz potvrdio je pobjedu Real Madrida. 

U prvom poluvremenu mogli smo gledati otvorenu utakmicu s prilikama na obje strane. U drugom djelu bolje se snašao Real Madrid koji je preko Isca, Carvajala i Benzeme radio pritisak na obranu Barcelone, pogotovo Umtitija. Pritisak je urodio plodom u 71. minuti susreta kad je po lijevoj strani munjevito projurio Vinicius Junior i pomoću Piquea prevario Ter Stegena, javlja HRT.

Barcelona je pokušala uzvratiti preko Messija i kontroverznog pojačanja-Braithwaitea, ali Ramos i društvo otklonili su prijetnje. Mariano Diaz, pomalo zaboravljeni, iskoristio je nepažnju gostujuće obrane i pobjegao Umtitiju te pospremio loptu u mrežu pored Ter Stegena. Vratari - Courtois i Ter Stegen u par navrata reagirali su fantastično, Ter Stegen nije imao previše šanse kod oba primljena pogotka.

Real Madrid je ovom pobjedom prestigao Barcelonu na čelu Primere čime je ova pobjeda u derbiju još slađa.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije