Od ljeta 2019.

Real želi Neymara u svojim redovima

12.01.2018.
u 13:54

Brazilski nogometaš Neymar (25) je u ljeto prošle godine postao najskuplji nogometaš u povijesti. Francuski PSG je za njegove usluge Barceloni isplatio nevjerojatnih 222 milijuna eura i tako su porušeni svi rekordi kada su transferi u pitanju.
Međutim, iako je tek prije nekoliko mjeseci stigao u Pariz, Neymar se već povezuje sa odlaskom. Otvoren interes za njega pokazuje madridski Real koji ga od ljeta 2019. godine želi u svojim redovima, prenosi Sportsport.ba.

Marca u današnjem izdanju donosi vijest kako će Kraljevi krenuti po Neymara 2019. godine. Brazilac ima veliku želju za dresom tima iz Madrida, a transfer bi mogao iznositi čudesnih 400 milijuna eura.

Real vidi Neymara kao vođu novih Galaktikosa. Cilj madridskog kluba je ponovno stvoriti nepobjedivi tim koji bi još jednom pokorio Europu, a Neymar bi trebao predvoditi taj tim.

Brazilska zvijezda je još kao tinejdžer imao potpisan predugovor sa Realom. Međutim, na kraju je iz Santosa prešao u redove velikog rivala Barcelone, gdje je ostao četiri godine.

Ipak, nije želio biti u sjeni Lionela Messija. Odlučio se za odlazak u PSG gdje igra fantastično i gdje je u 22 odigrana susreta postigao 20 golova te podijelio 14 asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?