Serie a

Rebić je već deveti ozlijeđeni igrač Milana

ante rebić milan
17.10.2021.
u 08:58

Milan je sinoć velikim preokretom u drugom poluvremenu pobijedio Veronu 3:2 i tako barem na jedan dan zasjeo na vrh Serie A.

Pobjeda je još značajnija s obzirom na to da je Milanu sinoć nedostajalo čak osam igrača, a u 36. minuti morao je izaći i hrvatski napadač Ante Rebić.

On je ostao ležati nakon što je osjetio bol u nozi, pa ga je zamijenio Leao, koji je kasnije asistencijom za Girouda pokrenuo preokret.

Calciomercato javlja da su Milanovi liječnici dijagnosticirali ozljedu lijevoga gležnja te podsjeća da je Rebić ranije završio posljednji trening prije utakmice zbog bolova u peti iste noge.

Nakon današnjih pregleda bit će jasnije koliko je ozbiljno Rebićevo stanje i hoće li naš napadač biti na raspolaganju u utorak, kada Milan igra ključnu utakmicu u Ligi prvaka. U trećem kolu grupne faze gostuje u Portu i nakon dva uvodna poraza treba pobjedu kako bi ostao u igri za plasman u nokaut-fazu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije