Pecara

Remi koji Široki još udaljava od Lige za prvaka

05.03.2017.
u 08:00

Široki Brijeg i Radnik odigrali su na Pecari neodlučenih 2:2, čime je Široki Brijeg vjerojatno ispao iz borbe za Ligu za prvaka. Trener domaće momčadi Goran Sablić malo je izmiješao svoj početni sastav, pa su iz momčadi koja je počela susret u Banja Luci protiv Metalleghea izostali Pandža, Ivanković i Menalo, a na njihovim mjestima zaigrali su Barišić, Marina i Sivrić.

Wagner ostao na klupi

Kako je i najavljeno, Wagner je ostao na klupi. Kod gostiju u zapisniku nije bilo požutjelog Okića, te ozlijeđenih Pece, Srećkovića i Ademovića. Domaći su nošeni podrškom iz gledališta odmah krenuli na vrata Bijeljinaca, te već u prvih 100 sekundi izborili dvije matne situacije, ali nije bilo nikoga tko bi gurnuo loptu u nezaštićenu mrežu. Tek u 6. minuti Radnik je prvi put “provirio” na polovicu domaćih, ali se ubrzo opet povukao u “rovove” ispred svog šesnaesterca. Prvi koji je gađao na vrata Radnika bio je Krstanović u 12. minuti, ali je za malo promašio. Onda je u 17. minuti Čabraja glavom gađao kut, a Lučić jedva odbio loptu u polje. U nastavku akcije Zlomislić se iznenada odliučio na udarac s tridesetak metara. Bila je to prava “minobacačka parabola”, koja se spustila iza leđa Lučića, a da nije imao vremena ni brzine spriječiti put lopte pod gredu. Napadi domaće momčadi nastavili su se, drugi je pogodak “visio u zraku”, ali rezultat se nije mijenjao. Širokom nije pomoglo ni 6:0 u kornerima do poluvremena.

Isključenje Menala

Radnik se pak tek iza 35. minute osmjelio malo krenuti naprijed, ali vratar domaćih Soldo nije imao ni jednu opasnu situaciju pred svojim vratima. Na odmor se otišlo prvi vodstvu Širokog Brijega od 1:0.

Radnik je prvi put ozbiljno zaprijetio tek u 46. minuti utakmice i odmah mu se posrećilo. Vasić, koji je ušao u igru početkom drugog dijela umjesto Ostojića, pucao je s lijeve strane i pogodio suigrača Stojanovića. Lopta je promijenila smjer, prevarila vratara Soldu i završila u mreži Širokog Brijega za 1:1... U 67. minuti utakmice Radnik je nakon ubačaja iz kuta zabio pogodak (Beširević), ali je on poništen zbog zaleđa. U 73. isključen je Menalo nakon pada u šesnaestercu Radnika, a sudac Grbić procijenio je kako se radi o simuliranju (već je imao žuti kartomn). Gosti su nakon pogreške domaćih igrača u 81. poveli 2:1. No, Čabraja je tri minute kasnije poravnao na 2:2. Borba se rasplamsala, Široki je tražio treći pogodak, ali ga nije našao...•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?