Poraz u Poljskoj

Rendulić i Jakovljević čestitali Legiji: Ovo je veliko iskustvo za Zrinjski

Legia Zrinjski
09.11.2023.
u 21:29

Zrinjski je poražen u Poljskoj. Najbolja bh. momčad poražena je od Legije rezultatom 2:0. Oba gola Poljaci su postigli u prvom poluvremenu.
Nakon utakmice trener Kruno Rendulić i igrač Slobodan Jakovljević istaknuli su da je ovo veliko iskustvo za Zrinjski.

Trener je čestitao Legiji i istaknuo da je zasluženo slavila. - Iskoristili su naše šanse, zabili dva gola i to je presudilo. Nismo se došli braniti, igrali smo otvoreno, ali taj gol nas je presjekao i usmjerio utakmicu. Još jedna pogreška poslije toga, a kasnije se teško vaditi protiv ekipe kao što je Legia. Bili smo dobri u posjedu kasnije. Obje utakmice su bile "al pari", ali obje smo i izgubili - kazao je trener.

Kazao je i da će Zrinjski rasti iz utakmice u utakmicu i nada se da će dogodine biti još bolji.

Jakovljević je također čestitao pobjedniku. -  Naivno smo primili prvi gol, a drugi je došao kao plod izigrane akcije. Ćorluka je želio najbolje, ali je napravio penal. Primili smo golove iz polušansi, pokušali smo se vratiti, ali Legia je iskusna ekipa. Na kraju idemo praznih šaka u Mostar - kazao je Jakovljević, ali i naglasio da je Zrinjski napravio povijesni uspjeh uz nadu da će dogodine još neka ekipa iz BiH uz Zrinjski igrati Europu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?