NOVA SENZACIJA U ZATVORU

Ronaldinho zaigrao odbojku i u paru s korumpiranim policajcem izgubio od ubojice i pljačkaša

Foto: Screenshoot
1/2
31.03.2020.
u 21:14

Legendarni brazilski ogometaš Ronaldinho nalazi se u paragvajskom zatvoru nakon što je nedavno u ovu južnoameričku zemlju pokušao ući s dalcifirciranom putovnicom. 

Bivši igrač PSG-a, Barcelone i Milana uhićen je 5. ožujka, a u međuvremenu je održano i jedno ročište na kojem se, zbog pandemije koronavirusa, nije pojavio jedan od glavnih svjedoka. Ronaldinho je prava zvijezda i iza rešetaka. Nakon što je njegova ekipa nedavno trijumfirala na zatvorskom turniru, nogometni mađioničar odlučio se okušati i na terenu za odbojku na pijesku. No, nije se igralo odbojke, makar ne rukama.

Foto: Screenshoot Youtube

Iako je prema određenim informacijama Ronaldinho igrao u paru sa zaposlenikom zatvora, izvještaji govore kako je u natjecanji parova Brazilac igrao s korumpiranim policajcem, a poraženi su od ubice Edgara Ramireza Otazua (36) i pljačkaša Yonija Davida Merelesa Martineza (33).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije