Dva najbolja igrača svijeta

Ronaldo: Messija nikad nisam smatrao rivalom

ronaldo messi
09.12.2020.
u 15:05

Juventus je u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka na Nou Campu pobijedio Barcelonu 3-0. Cristiano Ronaldo i Lionel Messi su se nakon utakmice srdačno pozdravili, Portugalac je sad bio puno bolji.

Bili smo na različitim dodjelama nagrada 12-13 godina i nikad ga nisam smatrao rivalom, sve su to potaknuli mediji, rekao je Cristiano Ronaldo nakon utakmice protiv Barcelone.

Juventus je u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka na Nou Campu pobijedio Barcelonu 3-0. Cristiano Ronaldo i Lionel Messi su se nakon utakmice srdačno pozdravili.

Torinezi su dominirali, bili su bolji cijelu utakmicu, a na kraju su mogli slaviti i uvjerljivije. Ronaldo je zabio dva gola iz penala, a Messi nije odigrao dobru utakmicu.

- Leo i ja smo se uvijek dobro slagali. Ako pitate Lea, on će vam reći isto, potvrditi to - dodao je Portugalac.

Već 15-ak godina njih su dvojica najbolji igrači na svijetu. Godinama su bili jedan nasuprot drugog kao igrači Reala i Barcelone, sad kao igrači Juventusa i Barcelone, a naravno i dok je Ronaldo bio u Manchester Unitedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije