TRANSFER SPEKULACIJE

Ronaldo otišao s treninga, već se čuo s igračima budućeg poslodavca?

25.08.2021.
u 13:40

Neće biti ništa od njegovog prelaska u PSG, ali se u sve upleo novi bogati udvarač. 

Lionel Messi već je promijenio klub, mogao bi isto napraviti i Kylian Mbappe, pa što ne bi i Cristiano Ronaldo. Sjajni Portugalac je, iako još godinu dana ugovorno vezan za Juventus, predmet požude mnogih. Ali, malotko ga može platiti, a njegovi će financijski prohtjevi biti izrazito veliki. Vremešni Ronaldo odolijeva godinama, no problemi ipak postoje.

Jutros je tako napustio trening Juventusa zbog, kako javljaju talijanski mediji, problema s desnom rukom. Na snimci iz klupskog kampa u Continassi napušta teren u pratnji fizioterapeuta. Više će se stvari i detalja oko ozljede znati do kraja dana kada budu izvršene sve pretrage.

Naravno da se nakon ove ozljede već počelo pisati, da su se krenule kovati raznorazne teorije po kojima Ronalda "boli ruka". Drugim riječima, ako se zna da njegov agent Jorge Mendes već naveliko radi na transferu u redove Manchester Cityja, tu možda ima nekog dima...

PSG ga ne želi, potvrđeno je to iz nekoliko relevantnih izvora, a City pak nema namjeru plaćati 25 milijuna eura odštete Juventusu, za koliko bi ga torinski klub pustio. Ipak, pregovori u koje su uključene sve tri strane su u tijeku, a Ronaldo se već čuo s nekim igračima Cityja kako bi se raspitao o stanju u klubu, pišu Sportske novosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije