KONTROVERZA NA MARAKANI

Ronaldo se oglasio na Instagramu nakon divljanja protiv Srbije: Teško je nositi se

28.03.2021.
u 15:30

Poludjeli Cristiano Ronaldo kojem nije priznat pogotak za 3:2 Portugala u završnici utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na gostovanju kod Srbije jedna je od glavnih tema nogometnog svijeta danas.

Podsjetimo, na samom kraju utakmice Ronaldo je svladao vratara Srbije Marka Domitrovića koji je istrčao s vrata te tako poslao loptu u prazan gol. Ronaldo je već slavio gol, a Mitrović je sjajno na crti 'spasio' Srbiju.. Svačija pažnja bila je usmjerena na Ronalda, koji je prvo slavio gol, ali je zatim poludio kada je vidio da ga suci ne priznaju.

Nije moglo biti ni VAR provjere jer se u kvalifikacijama za SP ne koristi videotehnologija, a ni gol-tehnologija. Ronaldo je poludio, rijetko kad smo ga vidjeli takvog nakon sudačke odluke. Skinuo je kapetansku traku i bacio ju na teren, da bi iskazivanje ogorčenosti na terenu završilo odlaskom s terena Marakane, iako je utakmica još trajala. Ronaldova reakcija je povukla ogromnu pažnju, a kapetan portugalske reprezentacije obratio se nakon utakmice na Instagramu.

"Za mene je najveći ponos i privilegija u mom životu biti kapetan reprezentacije Portugala. Dajem sve i uvijek ću davati sve za svoju zemlju, to se nikada neće promijeniti. Ali postoje trenuci s kojima se teško nositi, posebno kada osjećaš da je cijela nacija uvrijeđena. Idemo dići glavu gore i susresti se s novim izazovom. Idemo, Portugal", napisao je Ronaldo na objavi koja je od sinoć skupila gotovo pet milijuna 'lajkova'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije